18e lustrumviering S.V. Woord & Daad

Programma:

Hieronder vindt u het uitgebreide programma van de lustrumviering. Tevens kunnen de tickets direct besteld worden. Bij het afrekenen zullen er aanvullende vragen gesteld worden voor de organisatie.

Uiteraard zullen de dan geldende Coronamaatregelen gelden en zal daar tijdig over gecommuniceerd worden.

Na afloop zullen de gemaakte foto’s op deze website gepubliceerd worden.

Dagprogramma (14:00 – 18:00):

Kosten: €20,-

Tijdens het dagprogramma blikken we terug op 90 jaar Woord & Daad. U wordt ontvangen met koffie/thee en een mooi stuk Limburgse vlaai. Tijdens het dagprogramma heeft u uiteraard uitgebreid de mogelijkheid om te praten met alle aanwezigen.

Rond 15:00 wordt de lustrumviering officieel geopend met verschillende sprekers. Waarna gezamenlijk de receptie wordt gestart.

In de zaal zal er tevens de expositie “90 jaar Woord & Daad” te zien zijn, waar we onze mooiste spullen tentoonstellen.

  • 14:00 Ontvangst met koffie/thee & vlaai.
  • 15:00 Opening 18e Lustrum, met diverse sprekers:
    • Dhr. Verburgh (Bestuursvoorzitter Zuyd Hogeschool),
    • Dhr. Wever (Burgemeester gemeente Heerlen),
    • Dhr. Dammiaans (Voorzitter S.V. Woord & Daad)
  • 15:30 Receptie

Diner (18:00 – 20:30):

Kosten: €50,-

De dag wordt vervolgd met een compleet verzorgd drie-gangendiner. U kunt bij het bestellen van tickets uw voorkeur aangeven. Het hele diner is inclusief bier, fris, wijn en na afloop koffie/thee.

Eventuele allergieën en/of dieetwensen kunnen worden aangegeven. Uiteraard zullen wij contact opnemen bij onduidelijkheden.

Hieronder vindt u het menu wat tijdens de avond geserveerd zal worden.

Voorgerecht

Serranoham met twee soorten meloen

Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum, pijnboompitten een balsamico dressing, Parmezaanse kaas en tomaten uit de oven

Gemarineerde zalm en gerookte zalm met een wasabi crème

Vegetarisch voorgerecht

Hoofdgerecht

Varkenshaasmedaillons met groenten van het seizoen en Roseval aardappeltjes begeleid door een rode port saus met roze pepers

Zalm met aardappelpuree en peulvruchten

Gebakken entrecote met kruidenboter, groente van het seizoen en een gepofte aardappel met crème fraîche

Vegetarisch hoofdgerecht

Dessert

Tiramisu met een bolletje vanille-ijs

Coupe Dame Blanche

Kaasplateau van diverse kazen

Feestavond (20:30 – 01:00):

Kosten: €35,-

De dag zal worden afgesloten met een feestelijke avond. Bier, fris en wijn zijn inclusief.